parallax background

ООУ „Дедо Иљо Малешевски“

стручни, посветени, работливи, успешни

НАШИ ВЕСТИ

СЛЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ НАЈНОВИ ВЕСТИ
јуни 13, 2024

Одбележување на патрониот празник на ООУ „Дедо Иљо Малешевски“

ООУ „Дедо Иљо Малешевски“ – Берово, го одбележа својот патронен празник со низа активности и свечености. Во училишниот двор беше положено свежо […]
јуни 8, 2024

Инспиративна работилница „Rainbow in the Sky“ за учениците од второ одделение

На 6 јуни 2024 година, учениците од второ одделение, заедно со своите наставнички по англиски јазик Александра Буровска и Сања Везенковска, одржаа […]
јуни 7, 2024

Работилница „Подај рака – среќа е да се сака“ во ООУ „Дедо Иљо Малешевски“

На 6 јуни 2024 година, во нашето училиште ООУ “Дедо Иљо Малешевски” – Берово, се одржа инспиративна работилница на тема “Подај рака […]
85

Наставници

4

Стручни соработници

6

Кабинети

16

Училници

НАТПРЕВАРИ

Видете ги нашите постигнувања на регионални, државни и меѓународни натпревари
јуни 13, 2024

Завршен Spelling натпревар за осмо одделение

Денеска, во ООУ „Дедо Иљо Малешевски“ – Берово, се одржа завршниот Spelling Competition, натпревар по пишување зборови на англиски јазик за учениците […]
јуни 13, 2024

Успешно крај на учебната година со натпреварот ‘SPELLING BEE’

На 12 јуни 2024 година, во нашето училиште ООУ „Дедо Иљо Малешевски“ – Берово, беше организиран најинтересниот натпревар во спелување на зборови […]
јуни 11, 2024

За крај на наставната година ООУ „Дедо Иљо Малешевски“ Берово се закити со уште две втори и три трети награди на Државен натпревар по биологија

На 8.6.2024 год. на Природно-математички факултет во Скопје  се одржа Државен натпревар по биологија во организација на Македонско биолошко друштво-Скопје. Под менторство […]